DIENSTEN

 

amc-car-300x170

VOERTUIGRECLAME

Voertuigen zijn een ideale drager van een reclameboodschap. Grote herkenbaarheid, goede uitstraling en goedkoop ten opzichte van andere reclame-uitingen. Dus de ideale ondersteuning van uw huisstijl. De reclame kan variëren van het totaal inpakken van een auto met full colour afbeeldingen tot het plaatsen van alleen uw bedrijfslogo. Voor elk budget verzorgt A-Media Reclame een op maat gemaakte uiting.

 

amc-doek1

BINNEN & BUITENRECLAME

Niet alleen folie of papier wordt bedrukt met full-colour, maar ook spandoeken, vinyl, canvas, behang, textiel, baniermaterialen, hout en plafondplaten (en nog veel meer materialen) kunnen worden voorzien van een kleurrijke reclame uiting. Hiermee worden de toepassingen voor het maken van binnen reclame en buitenreclame ongekend.

 

amc-pop-up1-300x170COMPLETE BEURSSTAND

Een beurswand is de basis van je stand. De wand waar je de rest van je stand omheen bouwt. Of de wand die je stand compleet maakt. Zo zijn er de bekende pop-up wanden in de variaties recht en gebogen. De Roll up XXL combineert de forse afmetingen van de presentatiewand met het montagegemak van een roll up banner. Welke wand of beursmateriaal  je ook kiest, je bent verzekerd van een perfect product voor beurzen, demonstraties of presentaties. Een professionele uitstraling in een handomdraai, eenvoudig in gebruik, voorzien van een haarscherpe print en altijd van een uitstekende kwaliteit.

 

 

amc-interiur-1-300x170INTERIEUR

Voor een winkelbedrijf is de inrichting van groot belang. Wij leveren en monteren vakkundig de interieur decoraties. Denk hierbij aan full colour fotobehang, wandprints, muurstickers, textieldoeken met frames, muurfolie, vloerfolie, glasfolie en magneetfolie. A-Media Reclame zorgt voor een complete metamorfose in uw bedrijfsruimte of winkelpand.

PRINT & SIGN

AUTOBELETTERING
RAAMBELETTERING
GEVELRECLAME
LICHTRECLAME
RECLAMEBORDEN

DRUKWERK

FLYERS
FOLDERS
VISITEKAARTJES
BRIEFPAPIER
BROCHURES

TEXTIELDRUK

PROMOTIONELE
KLEDING
BEDRIJFS KLEDING
SPORT KLEDING
TEXTIEL BORDUREN

DESIGN

LOGO
HUISSTIJL
ADVERTENTIES
MAGAZINE
WEBDESIGN